//Glutenvrije dadelcake

Glutenvrije dadelcake

Glutenvrije dadelcake

Ingrediënten

  • ​250 gram ontpitte dadels
  • 150 gram amandelmeel
  • 2 eetlepels cacao
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 zakje backin
  • 4 eieren
  • snufje zout
  • scheut water
  • 100 gram hazelnoten of andere noten naar eigen keus

Bereiding

  • dadels fijnhakken in blender of keukenmachine
  • eieren splitsen
  • eiwit stijf kloppen
  • eigeel mixen met dadels
  • meel, cacao, kaneel, backin, zout en water erdoor mixen
  • eiwit erdoor scheppen
  • hazelnoten erdoor scheppen
  • alles in een cakevorm of cup-cake vormpjes en 45 minuten in de oven op 175 graden.
By |2018-09-27T10:29:12+00:00september 27th, 2018|Recepten|0 Comments

About the Author: